Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

SCHRACK: Čtvrtý atomový turnaj 2004


Document Actions
schrato_15.jpg
Letošní fotbalový atomový turnaj se musel obejít bez některých fotbalových opor Schracku. Absentovali mnozí, s kterými se počítalo, avšak turnaj nevyzněl pro pořadatele letos tak špatně....
Miroslav Minařík, ze dne: 21.06.2004
reklama

Tolik populární fotbalový turnaj, který pořádá obchodní společnost Schrack Energietechnik se konala letos s drobnými personálními změnami. Jako generální manažer byl letos zvolen Vítězslav Bednář. Nahradil odchozivšiho Libora Dobeše, který nyní úspěšně uplatňuje své manažerské schopnosti v jiné oblasti obchodu.

S třemi hráči můžeme možná točit pivo! Je to otázka správné definice!

Samozřejmě Vítězslav Bednář v tom nebyl sám. S organizací turnaje mu pomohli kolegové Petr Coufal s Petrem Jahodou.

To zlato je dnes naše! Podívejme! Chtěl by zlato! To chlapci ještě neví, že je Eljob rozdrtí! Dobré pochutiny nepomohly ani letos!

Jako každý rok se pokusil pořadatel o regulerní trik jak oslabit své protivníky. Voňavým masíčkem a studeným pivem se pokoušel zdecimovat fyzičku protihráčů.

Ovšem tým Schracku letos oslaben o generálního velitele Marka Zaciose, kulturní hvězdu Petra Šauera, p.m. Libora Dobeše, musel nakonec těsně před zahájením turnaje dokoupit chybějící mužstvo.

Ovšem žádný z triků nevyšel. Třebíčský tým Eljob přijel na turnaj vyhladovělý a pod dozorem ředitele Cahy rozstřílel své protivníky na kusy. Samozřejmě ihned poté přišly na řadu všechny přichystané pochutiny.

I přes gólové úspěchy Jana Ohainky, skončil tým pořadatele na spodní části tabulky. Na obrázku vidíte zachycený dialog Schrack: "Uvidíme příště!", Eljob: "Rozdrtíme kdykoliv!"
Konečné pořadí: 1.) Eljob Caha, 2.) Správa elektro Dukovany, 3.) I&C Elektro Dukovany, 4.) Železný Plyno Elektro, 5.) VEOS, 6.) I&C Třebíč 7.) Schrack 8.) Komp

Little Big Horn alá Judas Priest! Je libo toto čísílko? KOMP - No, však počkejte příště! ... tak, a teď vám něco prozradím.....

Brněnská elektromontážní a rozvaděčová firma Komp sice skončila na posledním osmém místě, avšak její šéf, Jiří Kubowský lídr hudební skupiny "Nešvilský krúžek" nezatrpkl a spolu s kolegy na závěr opravdu dobře "zanotoval"!
Již tradičně byla na programu hodonínská ochutnávka vína. Kolem desáté večerní se objevil třebíčský "bazénový mág" Libor Dobeš. Přišel pozdravit své fanoušky, rozdat podpisy a při té příležitosti uzavřít několik drobných obchodních případů.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933